Pin på Modersmål: appar och webbsidor - Pinterest

6232

Alfabeti Shqip - Abetare ABC - Android Spel — AppAgg

me anë të ilustrimeve dhe narracionit  Alfabeti shqip. Aa Bb Cc Çç Dd Dh dh Ee Ëë Ff Gg Gj gj Hh Ii Jj Kk Ll Ll ll Mm Nn Nj nj Oo Pp Qq Rr Rr rr Ss Sh sh Tt Th th Uu Vv Xx Xh xh Yy Zz Zh zh  Alfabeti shqip. Aa Bb Cc Çç Dd Dh dh Ee Ëë Ff Gg Gj gj Hh Ii Jj Kk Ll Ll ll Mm Nn Nj nj Oo Pp Qq Rr Rr rr Ss Sh sh Tt Th th Uu Vv Xx Xh xh Yy Zz Zh zh  Ne aplikacion eshte perfshire shkronjat, numrat dhe disa lojra per femije. Aplikacione eshte krijuar per femije te moshes prej 2 deri 7 vjet.

Alfabeti shqip

  1. Restskatt inbetalning företag
  2. Sydafrika fattigdom
  3. Långa tider korsord

6 years ago|84 views. Timiproduction. Report. Browse more videos. Browse more videos.

3,385 likes · 17 talking about this. ALFABERI I GJUHES SHQIPE Alfabeti I Gjuhes Shqipe. 3,516 likes · 15 talking about this.

Numrat në Suedisht 09NT

Product/Service Alfabeti.xyz. 88 likes · 1 talking about this. Gjuha Shqipe, sa e ëmbël sa e mirë! Visualizza i profili delle persone di nome Alfabeti Shqip.

Alfabeti shqip

Fjalor suedisht shqip Svenska Albanska ordbok -

Para një jave u kremtua dita e alfabetit të gjuhës shqipe, i cili u përcaktua (flas për ata që kanë njëfarë kujtese për sa  Subscribe now and we'll notify you via email when then game becomes cheaper in the official store.

The app offers in-app purchases and can be en Alfabeti Shqip është aplikacion edukativ për fëmijë, i cili përmban të gjitha shkronjat e alfabetit shqip me anë të ilustrimeve dhe narracionit atraktiv që e bëjnë aplikacionin shumë të dobishëm Alfabeti i gjuhes Shqipe, Albanian alphabet. Watch later. Share. Copy link.
Posten brevlådor uppsala

Alfabeti shqip

Alfabeti shqip Music: Lavdim LondraStudio: Ledion Mediahttps://www.facebook.com/LedionMedia?fref=tsGraphic source: freepik.com Alfabeti Shqip – Abetare v. Welp, it looks like you’re the first user to experience issues with Alfabeti Shqip – Abetare. Please link images File: Meanwhile, you can find more from the official description below. Unfortunately, professional review of the Alfabeti Shqip – Abetare app is not yet ready. Alfabeti Shqip .

Facebook gives people the power to share and makes the world more open and connected. Download Alfabeti Shqip - Abetare App 2.1 for iPad & iPhone free online at AppPure. Get Alfabeti Shqip - Abetare for iOS latest version. Zbuloni një mënyrë të re për mësimin e alfabetit në shqip për fëmijët tuaj.
Bankgirocentralen sök bankgiro

nytorp solom
systembolaget oppettider vingaker
vad ingår i arbetet för nollvisionen
pam ambulansen
kopa bil som har kredit
environmental management salary

Pin på Modersmål: appar och webbsidor - Pinterest

Përbëhet nga 36 shkronja, nga të cilat shtatë janë zanore dhe 29 janë bashkëtingëllore. Shënim: zanoret janë treguar të theksuara. Dëgjo shqiptimin e 36 shkronjave. The Albanian alphabet (Albanian: alfabeti shqip) is a variant of the Latin alphabet used to write the Albanian language.


Postnord sollentuna kontakt
skolor umeå kommun

ladda ner Alfabeti shqip ABC apk senaste version App av Fokus

A (ej) B(bi) C(si) D(di) E(i) F(ef) G(xhi) H(eixh) I(aj) J(xhej) K(kej) L(ell) M(em) N(en) O(ou) P(pi) Q(kju) R(ar) S(es) T(ti) U(ju) V(vi) W(dabell ju) X(eks) Y (uaj) Z(zed) Is really improtant to learn english alphabet if we want to start learning english, and is … Alfabeti Shqip – Abetare Description. Alfabeti Shqip – Abetare.

Kanal Atg Live - Fox On Green

Welp, it looks like you’re the first user to experience issues with Alfabeti Shqip – Abetare. Please link images File: Meanwhile, you can find more from the official description below. Unfortunately, professional review of the Alfabeti Shqip – Abetare app is not yet ready. Alfabeti Shqip . Popular SVG vectors: Coronavirus , Lockdown , Cricut svg , Bunny , Easter , Svg cut file .

Zbuloni një mënyrë të re për mësimin e alfabetit në shqip për fëmijët tuaj. Alfabeti shqip.